Angyalfolki Utcabál


2016-ban 24. alkalommal került megrendezésre Budapest XIII. kerületben az Angyalfolki Utcabál - a méltán népszerű kulturális fesztivál - amelyre alapítványunk is meghívást kapott.

A rendezvényen saját fejlesztésű természetvédelmi, környezetvédelmi, hulladékgazdálkodási témájú ismeretterjesztő, szemléletformáló kvíz és logikai játékokkal jelentünk meg, valamint az ülő munka hátrányait korrigáló „Work-fitness” programunkat mutattuk be.

Népszerűsítettük továbbá a kerületben évek óta működő „Ügyfélsegítő Irodát”.

A „Work-fitness” programot szakembereink, egy klinikai szakpszichológus és egy gyógytornász állították össze, a kidolgozást és a megjelenést grafikus valamint informatikus segítette. A teljes anyag kidolgozását az alapítvány munkacsoportja végezte.

A programok látogatottsága várakozáson felüli, nagy létszámú volt. Minden korosztálynak tudtunk érdeklődésüknek megfelelő, kihívásokkal tűzdelt feladatot adni.

Több szervezet jelezte, hogy komolyan érdeklődik a „Work-fitness” programunk iránt.

Köszönjük, hogy ott lehettünk.

Cikk folytatása

Soltvadkerti gyermeknap

A Soltvadkert Város Önkormányzat Egyesített Szociális Intézménye által került megrendezésre 2014. május 31-én a soltvadkerti gyermeknap, ahová az alapítványunk is meghívásra került. A gyermeknap céljaival szervezetünk messzemenően egyetért, ezért a meghívásnak haladéktalanul eleget tettünk 6 fő munkatársunkkal.  

Bővebben

Tudás és Életmód Innovatív Közhasznú Alapítvány
Copyright © 2014 tudaseseletmod.eu